dissabte, 7 de novembre del 2009

MÉS D’UN CENTENAR DE PERSONES VAN ASSITIR A L’ASSEMBLEA POPULAR CONVOCADA PER TONA DECIDEIX


Divendres   al  vespre  més  d’un  centenar  de  persones  van  assistir  a l’assemblea popular per la consulta sobre la independència que havia convocat Tona Decideix.
Ferran Garriga, portaveu de Tona Decideix, va fer una breu explicació de “què” i “qui” és Tona Decideix i després de deixar clar, que és un grup obert a tothom que vulgui sumar per aconseguir organitzar la consulta el proper 13 de desembre a Tona amb la màxima participació possible, va animar als assistents a omplir unes butlletes per deixar les seves dades de contacte i formar part i col·laborar amb Tona Decideix.
Seguidament Alfons López Tena, Director Executiu de l’organització dels referèndums a la comarca d’Osona, va parlar dels aspectes relacionats amb aquests i va resoldre els dubtes que se li van plantejar per part dels assistents. López Tena va deixar molt clar que l’objectiu principal dels referèndums és la participació, el rigor i la credibilitat, ja que sense això el resultat, sigui quin sigui, serà totalment inútil.

NOTA: Si estàs interessat en organitzar o col·laborar en l’organització de la consulta, o vols ser voluntari el dia 13 desembre (estant a una mesa, garantint la seguretat del col·legi electoral i dels votants, etc.) envia’ns un correu electrònic a tonadecideix@gmail.com, et necessitem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada